Hirdetés

faldekoracio.lap.hu / Faldekoráció házilag

Faldekoráció házilag

Egyedi mozaik burkolat az ajtókeretre saját kezüleg, képekkel, leírással

Tikkrurila - Sablonozás

Egyik nap elhatározták, hogy feldobják végre a gyerekszoba üres, egyszínű falát valami eredetivel!

Találtam egy nagyon aranyos faldekor ötletet, elegáns, olcsó és nagyon úgy tűnik, hogy viszonylag egyszerű elkészíteni. Nekem nagyon tetszik.

A Vinyl Silhouettes olyan dekorációt tud készíteni, ami nekem nagyon bejön. Mint a neve is mondja, sziluetteket készít, bármiről, bárkinek. Szerintem őrült jól nézne ki pár ilyen kép, és nemcsak a gyerekszobában.

Kézi mintázás elkészítése Category: Howto & Style Tags: * mintázás * dekor * tikkurila * festék * festés * story tv * lakosztály * bödők attila License: Standard YouTube License

Ez a dekoráció két részből áll. Egyrészt őszi leveleket gyártottunk, másrészt egy állatkát készítettünk hozzá nevezetesen a sündisznót.

Képes leírás saját készítésű, nagy falfelületre való, olcsó dekorációról. Inspiráció egy Horchow 800 dolláros darab. Az egész project 35 dollárba került. Egy hétvége alatt összehozható és nagyon mutatós darab. Felhasznált eszközök, kellékek: 6 db festővászon, festékek, ecsetek, írásvetítő, ceruza. :)

A legkisebb helyiség kifestésének története tengeri halakkal, szigettel, hajókkal, világító tengeralattjáróval, sok képpel.

Faldekoráció, mesefigurás festés, mesefal a gyerekszobában. faldekoráció keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a faldekoráció.lap.hu oldalon.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Faldekoráció házilag
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés