Hirdetés

faldekoracio.lap.hu / Faldekorációs ötletek, képek

Faldekorációs ötletek, képek

Lakásunk falára sok mindent tehetünk borításképpen, azzal a céllal, hogy feldobja otthonunk hangulatát. A tapéta ismét virágkorát éli, s ezt az alapgondolatot összekeverhetjük a betűkkel; ha megtesszük egy beszédes lakást kapunk. Ehehz csak egy tapétakészítéssel foglalkozó cégre lesz szükség, akik kedvenc levelünket szövegeket tapétára nyomják. Ezek a szöveges falak szinte minden szobába illenek

Ezen a honlapon babaszoba dekorációkat találsz, melyek segítségével életre kelnek a mesék gyermeked szobájában! Ezeket a mesefigurákat könnyen felragaszthatod a falra, a bútorra vagy akár a plafonra is! Gyere és ismerd meg a babydecor mesevilágát!

Egy kis plusz - dekor matricával!

Unalmasak a csupasz falak lakásodban? A szemed elsiklik a felületen és nincsen semmi amin megakadjon? Nézz körül alaposan és rájössz, hogy rengeteg olyan hely és lehetőség rejlik környezetedben, amely alkalmat adhat a dekor matrica használatára.

A falmatricákról mint az egyik legegyszerűbben és legolcsóbban alkalmazható lakásdekorációs eszközről már többször is írtunk, hiszen nincs egyszerűbb megoldás a falmatricánál ha lakásfelújításkor fel akarjuk dobni a látványt otthonunk egyik vagy akár több falán.

Érdekes faldekoráció - lenyűgözően részletgazdag rajzok a falon - Charlotte Mann munkái

Könnyedén megvalósítható faldekorálás, faldekorációk néhány egyszerűen nagyszerű faldísz alkalmazásával.

A természetes kőből készült faldekoráció mind a mediterrán, mind a minimál stílusú házakban egyre inkább elterjed. Rusztikus megjelenésével otthonunkba varázsolja a mediterrán országok hangulatát. Aki viszont inkább a letisztult, rendezett környezetet szereti, annak kitűnő választás a kevésbé rusztikus, vágott csíkokból készült falburkolat. Többféle vastagságban és magasságban választható.

A falmatrica szép, jó, szeretjük, de ha funkciója is van, akkor még szebb, még jobb, még jobban szeretjük.

Szeretnél valamilyen faldekoráció? Díszítsd otthonod falait egy vagy több részes vászonképekkel. Látogass el online áruházunkba és válassz egy igényes faliképet kínálatunkból! Több mint 150 kép 9 témakörből egy, kettő, három, öt és hét részes változatban. Nagy választékkal és országos házhoz szállítással várunk.

Fényképes csempe a fürdőszobában vagy a konyhában? A választott fotó csempére lesz égetve, a csempékből álló mozaikkép bármekkora falfelületet dekorálhat.

Tájékozódjon a fotótapéták adta lehetőségekről! A különleges faldekoráció exkluzív megjelenést biztosít az egész lakásnak, a hálótól a nappaliig, a konyhától a fürdőszobáig. Böngéssze át képgalériáinkat az egész falat beborító fotótapétákról, ajtóposzterekről, de nézegethet képeket és olvashat dekoratív fotó térelválasztókról is oldalunkon.

Egyedi gyerekszobák tervezésével kiemelten foglalkozó lakberendezőtől.

Hónapokkal ezelőtt kitaláltam, hogy legyen falmatrica a babaszoba falán. Eddig is volt: egy nagy ezüst fa (ikea), bár a ragadásával voltak gondok az elejétől, persze ebbe a kisfiam kíváncsisága is belejátszott azért, még amikor az felkerült...

A karácsonyi készülődés első lépéseként nézzünk szét otthon, és készítsünk valamit a lakásba. Egyszerű, de annál mutatósabb ötletet adunk az otthoni karácsonyi hangulat kialakításához. Néhány alapanyagból szép dekorációt készíthetünk, amit akár a falra vagy az ablakba is kitehetünk. Megmutatjuk lépésről lépésre hogyan készül!

Különleges faldekorálási ötlettel állt elő egy nyolc művészből álló kreatív alkotócsoport. A Paintwall lakásöltöztető brigádja egészen újszerű szolgáltatást kínál: életre keltik a teret, a nappalit, a fürdőszobát, a dolgozósarkot és az üresen álló falakat, vagyis életünk legfontosabb kiegészítőinek, kívánnak személyiséget adni.

Légifotóinkat több méretben, három típusú keretben, kétféle paszparturral, üveg alatt, akasztóval ellátva adjuk át.

Egyre nagyobb az igény a szép, minőségi, egyedi és teljes körű munkára. A Hozzánk fordulók nem a bárhol megvásárolható tucat termékekkel szeretnék díszíteni lakásukat, irodájukat, tárgyaikat, bútoraikat, hanem saját ízlésükhöz és ingatlanuk adottságaihoz tökéletesen illeszkedő képekkel. Ezt az igényt szolgáljuk ki kollégáimmal, a tőlünk telhető maximális odafigyeléssel és tudással.

Minden szoba sajátos kinézetet kapott, ami a vendégek számára a különleges hotelélmény megtapasztalását garantálja.

Ezektől a szörnyektől nem lehet félni, sőt, házi kedvenccé válhatnak, akik éjszaka megvédik félős gyermekünket.

Tollaskészlet, amely a húrok hiányában ötletesen, tükörként üzemelve teszi hasznossá magát.

Faldekoráció, mesefigurás festés, mesefal a gyerekszobában. faldekoráció keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a faldekoráció.lap.hu oldalon.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Faldekorációs ötletek, képek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés